Madera

FESTIVAL DE GUITARRA CLÀSSICA DE VALLIRANA:

HOMENATGE A PACO DE LUCÍA

Paco,"Entre dos aguas"

PACO 2.jpg
esglesia vallirana.jpg

AMB ENTREVISTES A ARTISTES PARTICIPANTS

soporte-microfono.png

SORTEIG D´UNA GUITARRA ESPANYOLA ENTRE PÚBLIC ONLINE

Raimundo.jpg

PER PARTICIPAR ESCRIURE NOM I COGNOM AMB PETIT COMENTARI SOBRE  UN O MÉS  DELS  CONCERTS AL CANAL DE YOU TUBE DEL FESTIVAL

"Homenatge a Paco de Lucía"

Quintet: 

Juan Ruano (guitarra), Iulan Gogu (flauta),

Esther Zurriaga (baix),

Jordi Herreros (percusió),

Sergi Vicente(guitarra)

Obres de Paco de Lucía, Manuel de Falla i Sergi Vicente

DISSABTES DE NOVEMBRE I PRIMERA SETMANA DE DESEMBRE A LES 20:00H ESTRENA 

DELS CONCERTS

EN AQUEST CANAL DE YOU TUBE

 https://www.youtube.com/user/maneldosg

orquesta guitarras foto.jpg

Actuació especial

logo vallirana.png

 direcció

artística:

   manel

  garcia

FLOR I JARDI.png

"Paco de Lucía"

Una peça fonamental en la guitarra espanyola de l'últim mig segle, Paco de Lucía, és sens dubte un dels tres guitarristes més coneguts pel gran públic del sxx i en el seu cas també de l'inici del sxxi, juntament amb Andrés Segovia i Narciso Yepes. Hereu del internacional Sabicas, Paco va ser a diferència de Segovia i Yepes, un compositor que també va aconseguir modernitzar un gènere amb un caire tan tradicional com el flamenc. Amb una tècnica virtuosística desbordant, va ser una inspiració per a milers de guitarristes que van seguir els seus passos i el seu exemple de compromís profund i autoexigència amb l'instrument.

ALÍ  ARANGO

                                           

                                                                   ROHO DUO 

"El Gran Giuliani"

Ali-Arango foto.jpg

21-11-2020 

És un dels guitarristes més destacats de la seva generació. Amb un virtuosisme al servei de la musicalitat i una barreja equilibrada de subtilesa i poder expressiu, ha conquistat tot tipus de públic i jurats. És llicenciat al Conservatori "Amadeo Rodán" (Havana) i al Conservatori Liceu (Barcelona) amb la màxima qualificació, sent guanyador del Premi Extraordinari del Conservatori Liceu entre tots els instruments. Paral·lelament va estudiar amb el mestre Antonio Alberto Rodríguez (Biki) i el mestre Joaquín Clerch. Ali Arango ha rebut lliçons puntuals del mestre Leo Brouwer, així com ha participat en diferents projectes amb ell.

FOTO DUO ROHO.jpg

                                     MARIANA CARRILHO

 Nascuda a Moçambic, Mariana Carrilho és una mezzosoprano elogiada per les seves qualitats teatrals i veu aterciopelada. Immediatament després de graduar-se al màster del Conservatori Superior del Liceu el 2019, va debutar professionalment al Teatre Avenida (Maputo) com a Venus a l’òpera Orfeu als Inferns (Offenbach) i també al Festival d’Opera de Villa-Real (València) com Dorabella en Così fan tutte (Mozart). El mateix any va debutar en el format concertístic amb El Amor Brujo i les set Cançons Populars Espanyoles de Manuel de Falla acompanyat per l’Orquestra de Guitarres de Barcelona al Teatre Joventut. Actualment és membre de l’Operastudio de l’Opera de Sarrià, on  interpretarà  l’òpera de quatre notes de Tom Johnson a la temporada 20/21. Col-labora regularment a la Temporada de Música Clàssica de Maputo promoguda per grup Xiquitsi, al que ha acompanyat des dels seus primers passos musicals. Ha estudiat sota la tutela de Carmen Bustamante i ha participat activament a les masterclasses de Dolora Zajick, Cheryl Studer, David Gowland i Eric Halfvarson.

                                      GERARD MEJÍAS

 Guitarrista i compositor espanyol. Va iniciar els seus estudis musicals a l’especialitat de guitarra clàssica i ha conclòs el conservatori el 2017 sota l’orientació de Maite Rubio. Va participar com a alumne actiu a les masterclass de Leo Brouwer, Alvaro Pierri, Margarita Escarpa, Jose Luis Rodrigo, i Manuel Barrueco entre d'altres. Va participar en diversos festivals en els que destaquen Liechtensteiner Guitarrenzirkel Ligita, Festival internacional Ciutat d'Elx, Festival internacional de Nàjera, Festival internacional José Tomás (Petrer) i en concursos com "Juan Crisóstomo de Arriaga" el 2019 (Bilbao) i "Ciudad de Elche ”El 2017. El 2019 va ser convidat com a solista intèrpret a participar a la setmana espanyola de Caldern (Alemanya), on va gravar el seu primer sencill titulat Hell Awaits. És membre de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona des del 2016 i actua regularment en escenaris i festivals prestigiosos d’Espanya i entorns com El Palau de la Música Catalana (Barcelona), L’Auditori (Barcelona), Teatro Paco de Lucía (Madrid), Festival Internacional de Guitarra Flamenca (L’Hospitalet de Llobregat), Festival de Músiques del Mediterrani (Córcega) i a Sofía (Bulgària). Actualment estudia el grau superior de guitarra en interpretació sota l’orientació de Sergi Vicente, al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona. La seva admiració per les possibilitats musicals de la guitarra ha dut a la seva formació  a crear diferents  treballs amb diversos llenguatges estilístics. 

28-11-2020

DUO ROHO

JAVIER GAVARA

Chicuelo, Rafael Cañizares, Diego Cortés, Daniel Francés i, Jose Manuel Soto, son alguns dels artistes amb qui Javier Gavarra ha treballat. Ha acompanyat en nombroses ocasions en dúo, a "Salaito" així com a Alba Carmona en diferents festivals. Va formar  part del projecte “Guitarras Mestizas” junt a Max Sunyer, Joan Vinyals, Santi Picó i  David Palau i té treballs discogràfics junt a Cesar Moreno, Monserrat Caballé i Montserrat Martí, o el cantautor català Daniel Beltran i altres cantaores barcelonins. Ha estat professor convidat en diversos seminaris, entre ells el XXV Seminari Internacional de Jazz de Barcelona junt a artistes com Ben Monder, Luciana Souza, Bruce Barth, Steve Wilson, Montez Coleman, etc. I ha participat en diferents festivals nacionals i internacionals com Ciutat Vella, Grec, Candil Flamenco, Cartago, etc. Es professor del Conservatori d´Igualada.

"Tribut a Paco de Lucía"

05-12-2020

Manel García " Les dues cares de la guitarra espanyola"

                 Manel Garcia va estudiar a l'acadèmia de música Crescendo, Conservatori del Bruc, i Conservatori del Liceu, tots ells a Barcelona. També va estudiar al Conservatori de Badalona, ​​i al Conservatori Salvador Seguí de Castelló. Va realitzar també classes a l'acadèmia de música Luthier, a Barcelona, ​​i màster class amb Piero Bonaguri, Carles Trepat, i Jose Tomás. Al llarg de la seva trajectòria ha tingut així mateix l'oportunitat d'estudiar amb compositors de la talla de Jaume Torrent, Emilio Calandín, Alejandro Civilotti, o Ana Cazurra, havent tingut igualment  el privilegi de tenir entre els seus professors d'instrument a Sergi Vicente, Sadahiro Otani, Isabel Agut, Manuel González i Dalibor Majdenic entre d'altres. Com a compositor té més d'una cinquantena d'obres que inclouen concerts per a guitarra i orquestra, preludis, sonates, trios, duos, estudis etc .. Actualment combina la docència amb la composició i els concerts, i és director i fundador del Festival Internacional de Guitarra Clàssica de Vallirana.

14-11 -2020

 "Homenatge a Paco de Lucía"

ORQUESTRA DE GUITARRES DE BARCELONA

                               DIRECTOR SERGI VICENTE 

 
Paco.jpg

07-11-2020

flauta.jpg

                                                       SERGI VICENTE 

                                                                              DIRECTOR

Professor titular al Conservatori del Liceu de Barcelona. És director de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona des de la seva fundació.

Desenvolupa una àmplia activitat concertística havent actuat en nombrosos països d'Europa, Amèrica i Àsia, on ha ofert concerts de música solista i de cambra i enregistrat per a diferents xarxes de ràdio i televisió.
Ha realitzat nombrosos concerts i enregistraments per a la ràdio i la televisió a tota Espanya i altres països d'Amèrica, Àsia i Europa, en prestigioses ciutats com: Moscou, l'Havana, Bogotà, Santiago de Xile, Mumbai, París, Roma, Caracas, Lisboa, Londres, etc... El seu treball com a director de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona ha estat reconegut internacionalment i ha estat nomenat director convidat de la  Orquestra Juvenil de Guitarra i Mandolina. Ha editat cinc cds d´´éxit. Ha participat en els festivals i esdeveniments internacionals més importants. A nivell pedagògic col·labora regularment amb la Universitat Nacional de Bogotà i  l'Institut Superior d´Art de l`Habana.

INTERNATIONAL CLASSICAL GUITAR FESTIVAL OF VALLIRANA

LOGO FESTI VALL.jpg
Contactar
 
 
guitarra_y_cajón.jpg

07-11-2020

Contacto

¡Tus datos se enviaron con éxito!