top of page

FESTIVAL DE GUITARRA CLÀSSICA DE VALLIRANA 2023

Georgina Sánchez (violoncel), Johan de Pue (guitarra)

07-10-2023    20:00h  Masia Molí Can Batlle

07-10-2023  20:00h Masia Molí Can Batlle

Georgina Torres y Joan de Pue.png

La violoncel·lista Georgina Sánchez Torres i el guitarrista i cantant belga Johan De Pue presenten un recorregut post músiques amb tints espanyols, romanesos, nord-americans i africans, entre d'altres. Serà una fusió entre el violoncel clàssic i la guitarra que resultarà de l'agraïment de tota mena de públics i enormement variada i amena.

                                            
Violoncel·lista, compositora i directora d'orquestra. Des del seu primer recital el 2002 i els seus primers premis en els certàmens Intercentres i Joventuts Musicals d' Espanya, ve desenvolupat la seva carrera musical ininterrompudament, havent-se convertit en un dels músics més polifacètics de la seva generació.
Ha obtingut més de 35 premis com a solista i música de cambra, i interpretat més de quatre-cents concerts a la geografia espanyola, Itàlia, Alemanya, Bèlgica i Rússia, havent realitzat també nombroses gravacions per a ràdio i televisió. Primera directora titular i cofundadora de la Jove Orquestra Lleonesa, durant la temporada 2014-15.
Fundadora del segell discogràfic Santor Ediciones, finestra que dóna a conèixer els seus discos i composicions. Georgina toca un violoncel H. Derazey de la dècada de 1860.
En l' actualitat compagina la seva activitat concertística amb la seva tasca docent al Conservatori Superior de Badajoz.
A més de la seva formació clàssica, Georgina explora nous estils, fent incursió en la música pop, folk, jazz o el flamenc.

                                    Georgina Sánchez

Johan De Pue va tenir el seu primer contacte amb la música a l'edat de set anys. Començant per la guitarra clàssica, aviat es va interessar pel jazz i la música tradicional.

Mentre estudiava jazz al conservatori de Rotterdam, Johan va ser guardonat amb el primer premi al certamen XL-Jazz de Brussel·les, amb la seva banda "Raw Kandinsky", i al 'Blue Note Demo Contest' amb una de les seves composicions.
Al finalitzar els seus estudis al conservatori, Johan va viatjar per Europa de l'Est, El Brasil i Nova Orleans estudiant les arrels de la música tradicional d'aquests països, amb l'agrupació 'Balcony Players'.

Inspirat per moltes trobades musicals màgiques, i havent compost gran quantitat de música en els seus viatges, Johan va iniciar el Projecte 'Stompin Caravan' per tocar les seves composicions originals (2015). El nom de la banda va canviar a 'Karivaani Orkestra', existint en l'actualitat.
En els últims anys s'ha interessat en l'estudi del banjo, formant-se a més com a cantant de jazz al conservatori de Gante. Ha estat el creador de diversos projectes musicals, com ara Tiny Oak, Heebie Jeebie Jazz, Gentrifuge, Shambalajah Quintet, a més de col·laborar assíduament amb la chelista Georgina Sánchez Torres.
 

                                               Programa:

 

Chantes Russes                            Edouard Lalo

Oriental                                         Enrique Granados

For Christos                                   Bill Frisell

Nubar                                            Trad. Armenia

Consolaçao                                  Baden Powell

Dá-me a tua mão                         Gonçalo Sarmento

 

                                                Pausa

 

 

Farruca nº 6                                  Georgina Sánchez

Abubillana nº 1                                     Johan de Pue

Jaenera                                         Graciá Tarragó

Yala                                               Bill Frisell

Rumba Vivaldi                               Georgina Sánchez

Cycling in the rain                          Moniek de Leeuw

bottom of page